Tämä materiaali on apuvälineesi yhteiskunnallisen yrittäjyyden koulutusten fasilitointiin.

Meillä on idea -koulutus toimii johdantona yhteiskunnallisen yrittäjyyden aihepiiriin.

Koulutusta suunnitellessamme mietimme erityisesti nuoria. Toivomme, että myös mahdollisimman moni nuori Suomessa tietäisi mahdollisuuksista vaikuttaa ja hankkia toimeentuloa yhteiskunnallisen yritystoiminnan kautta. Tosin kuka tahansa nuoresta senioriin voi tutustua yhteiskunnalliseen yrittäjyyteen ja ammentaa itsestään ideoita hyvää tekevään bisnekseen.

Tähän koulutukseen osallistuvien ei tarvitse tietää, haluavatko yrittäjiksi. Luultavasti he tietävät sen paremmin, kun koulutus on ohi.

Harjoituksista voi kasata osallistujien tasoon ja käytettävissä olevaan aikaan sopivia kokonaisuuksia. Niitä saa muokata ja niitä voi yhdistellä koulutuksiin, joihin yhteiskunnallisen yritystoiminnan teema voisi tuoda kaivattua lisää.

Ideaa jo pukkaa, ryhdytään hommiin!

KOULUTUSMALLI ON SYNTYNYT SUOMEN SETLEMENTTILIITON JA SKOTLANTILAISEN KOULUTUSYRITYKSEN SOCIAL ENTERPRISE ACADEMYN YHTEISTYÖLLÄ JA RAHA-AUTOMAATTIYHDISTYKSEN TUELLA.

Meillä on idea! –sivusto on yhteiskunnallisen yritystoiminnan tietopaketti. Sivuston on toteuttanut Suomen Setlementtiliitto. Sisältöä on tuottanut moninainen osaajien joukko. Yhteistyökumppaneina ovat olleet Social Enterprise Academy ja British Council. Kiitos Raha-automaattiyhdistykselle taloudellisesta tuesta!